Retki Pähkinänsärkijä -balettiin Tampereelle la 19.11.2016

Lähde mukaan MuKa tuen järjestämälle balettimatkalle Tampereelle 19.11.!

Esitys alkaa kello 13. Lähtö tilausbussilla Jyväskylästä kello 9.30. Esityksen kesto noin kolme tuntia, yksi väliaika.

Aina yhtä ihastuttava Pähkinänsärkijä on monelle juuri se oikea joulutunnelman tuoja – Tšaikovskin tutut sävelet yhdistyvät lumoavaan klassikkotarinaan. Nyt ”Pähkiksen” esittää ensi kertaa Suomessa vieraileva Brnon kansallisteatterin baletti.

Näyttämölle nousee yli sata upeaa tanssijaa. Brnon tähtitanssijoiden rinnalla esiintyy kymmeniä nuoria lupauksia ja tulevaisuuden tähtiä Tampereen konservatoriolta. Satumaisesta musiikista vastaa Tampere Filharmonia.

Näyttämösovituksen tekee kanadalainen André Laprise, joka valmentaa Tampereen konservatorion nuoria suureen ja mielenkiintoiseen tehtäväänsä. Brnon tähtiballerinojen joukossa nähdään myös suomalaislahjakkuus Emilia Vuorio.

Retken hinta (sisältää lipun esitykseen ja edestakaisen matkan Tampereelle): MuKa tuki yhdistyksen jäsenille ja perhejäsenille: o 40 euroa/aikuinen o 25 euroa/lapsi tai opiskelija alle 20 v. Muille kuin jäsenille: o 55 euroa/aikuinen o 40 euroa/lapsi tai opiskelija alle 20 v.

(Liity jäseneksi osoitteessa http://www.mukatuki.net/node/42: jäsenmaksu 30 eur/hlö tai 50 eur/perhe. Jäsenyys voimassa 5 vuotta.)

Ilmoittaumiset retkelle sähköpostitse osoitteeseen mukatuki@outlook.com viimeistään sunnuntaina 9.10.2016, jonka jälkeen saat vahvistusviestin ja ohjeet retken maksamiseksi.

Matkalle mahtuu mukaan vain 50 henkilöä; kannattaa toimia nopeasti!